Bu Blogda Ara

13 Şubat 2017 Pazartesi

Websitesi ve Facebook için ChatBot'lar sizi bekliyor !

hızlıYOL Teknoloji olarak ChatBot (mesajlaşma robotları) konusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kapsamda öncelikle web sitenize veya Facebook sayfanızda şirketiniz / markanız ile ilgili sıkça sorulan soruları cevaplayan bir robot eklemeye ne dersiniz?

Nasıl Yapacağız?


ChatBot'un geliştirilmesi, aylık performans raporu, aylık iyileştirme çalışmalarını hızlıYOL ekibi yönetecektir. Sizden beklentimiz bize iki excel sayfası hazırlayıp göndermeniz;

Sıkça sorulan sorular ve cevaplarını içeren bir excel sayfası
İşiniz ile ilgili kullanılan anahtar kelimeler ve bu anahtar kelimelerin tetitlediği cevapları gösteren bir liste.
Bu iki listeyi bize gönderdiğinizde hızlıYOL ekipleri sizinle Skype üzerinden bir görüşme yapıyor ve gerekli çalışmaları yaparak sizin için en uygun ChatBot modelini oluşturuyor.

Size Özel ChatBot

Geliştirilen ChatBot şirketinize özel geliştirilmiş oluyor. Bu sayede müşterinizi istediğiniz sayfaya yönlendirebiliyor ve doğru cevapları sunabiliyorsunuz
10 gün Ücretsiz Deneme

Size özel hazırlanmış ChatBot'u 10 gün boyunca deneyebiliyorsunuz. Bu sayede memnun kalmadığınız bir ürüne yatırım yapmıyorsunuz.

ChatBot Maliyeti

ChatBot'u beğenir ve kullanmaya karar verirseniz. Yıllık ödeme yapıyorsunuz. Bu ödemeye 12 ay boyunca ChatBot ile ilgili masraflar dahil ve aylık rapor hazırlanması dahil.

Şubat ayı sonuna kadar yıllık 2.400 TL ücret ile ChatBot kullanmaya başlayabilirsiniz. Bu fiyata entegrasyon ve özel geliştirme talepleri dahil değildir.


Hızlı Bir Çözüm

Mesajlaşma robotu konusunda hızlı ve etkin bir çözüm yaratarak size özel bir çalışmaya en uygun fiyatla ulaşmanız istiyoruz.

Bize 0216 405 1032'den ulaşabilir, info@hizliyol.com 'a mail atabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder