Bu Blogda Ara

15 Ocak 2016 Cuma

Site Yönetimi ve Akıllı Mesajlaşma

Site Yönetimi

İstanbul ve Türkiye'nin farklı yerlerinde neredeyse ilçe büyüklüğünde siteler yapılıyor. Bu büyük sitelerde mahallede rastladığımız komşuluk ilişikilerini bulmak pek mümkün değil. Ayrıca bu siteleri yönetmek, duyuruları site sakinlerine iletmek onların görüşlerini almak, aidat toplamak hiç de kolay değil.

Site Yönetimi ve Teknoloji

Site yönetimleri belli yazılımlar kullanıyorlar, bu yazılımlar çoğunlukla aidat ödemelerini yönetmek için kullanılıyor ve sitelerin sosyal bir ortam olduğu unutuluyor.

HızlıYOL teknoloji olarak, site yönetimlerine farklı bir çözüm öneriyoruz; Akıllı Mesajlaşma platformu. Bu platform ile site yönetimi ile site sakinleri arasında çok etkin bir iletişim kurulabilecektir.

Kullanımı Kolay

Eğer whatsapp kullanabiliyorsanız, akıllı mesajlaşma platform çözümümüzü kullanmak size çok kolay gelecektir. bu platformun sağladığı en büyük avantaj; platform üzerinden site yönetiminin rapor alabilmesidir.

2

Aidatları Mesajlaşma Platformu Üzerinden Toplamaya Ne dersiniz?

Site aidatları ile ilgili bilgilendirme mesajı yollayabilir. Mesaja cevap olarak sanal pos üzerinden ödemelerinizi tahsil edebilirsiniz. Ödemeler yapıldığında rapor size otomatik olarak ulaşır.


Site Sakinlerine Anket Yapmanın En Kolay Yolu Akıllı Mesajlaşma Platformu

Diyelim belli konularda anket yapmak istiyorsunuz. Tek yapmanız gereken anket konusunu yayınlayıp, site sakinlerinin cevaplarını beklemek. Yönetim panelinden anket sonuçlarını yapılan yorumları rapor olarak görebilirsiniz.

5


Sosyal Aktiviteler

Sitede yapılacak bir sosyal aktivite ile ilgi çağrı mesajını yayınlayın; dakikalar içinde katılımcı sayısı, kimlerin katıldığı varsa yorumları raporlayın.


Şikayetler

Sitede arıza bildirimi, şikayet bildirimlerini mesaj üzerinden alın anında raporunu görün cevap verin. Bu sayede hızlı ve etkin bir tesis yönetim sistemi oluşturun. Arıza tiplerine göre sorunu yetkili kişiye otomatik olarak bildirin, gereksiz bürokrasi ile zaman kaybetmeyin.

7


Duyurular

Sitede satılan dairelerden, kiralardan, değişikliklerden site sakinlerinin hızlıca haber olsun. Site yönetimi olarak, yapılan yorumları hızlıca raporlayın.

8


Bize Ulaşın

HızlıYOL teknoloji olarak sitenize özel uygulamayı oluşturalım. Aylık ödeme sistemiyle, kullandıkça, kullanıcı sayınıza bağlı ödeme yapın.

Detaylı bilgi için;



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder